November 21-én a Belga Étterem konyháját két séf, Farkas Richárd (kreatív séf) és Bognár András (executive chef) tölti meg élettel, akik közösen álmodtak meg egy többfogásos gourmet vacsorát, meglepetés ízutazásokkal és egyéb fogásokkal kiegészítve.
Ricsi számára különösen személyes ez az est: pályáját évekkel ezelőtt éppen itt, a Rába Hotel konyháján kezdte, most pedig vendégséfként tér vissza, hogy Andrással együtt mutassa meg, mire képesek a régió alapanyagai.
A vacsora minden fogása a helyi beszállítók kincseire épül, a menühöz pedig gondosan válogatott borsort ajánlunk a Pannonhalmi Főapátság pincészetéből, amelyet a helyszínen Illés Tamás borszakértő mutat be. A borpárosítás opcionálisan választható, így mindenki maga dönthet, hogy teljes élményként, vagy önálló vacsoraként szeretné átélni az estet.

Időpont: 2025. november 21. (péntek), 18:00
Helyszín: Belga Étterem, Danubius Hotel Rába, Győr
Degusztációs menü ára: 29 990 Ft/fő + 12% szervízdíj
Borsor ára (opcionális): 14 990 Ft + 12% felszolgálói díj
Jelentkezés: 50% előleg befizetésével, 2025. november 12-ig, személyesen az étteremben, vagy a belga.raba@danubiushotels.com címen.
A helyek száma korlátozott, érdemes időben lefoglalni az asztalt, hogy biztosan részese lehessen ennek az exkluzív estnek!
Az éttermi étel- és italárakhoz 12 % felszolgálási díjat számítunk fel.
Alle Preise für Speisen und Getränke verstehen sich zuzüglich 12 % Bedienungsgeld.
All prices of meals & drinks are subject to additional 12 % service charge.
Jó étvágyat kívánunk! Enjoy your meal!
Guten Appetit!
Belga Étterem és Söröző
1. kategória
Baranyáné Matus Tünde
éttermi igazgató
Bognár András
konyhafőnök
mesterszakács
Üzemeltető:
Danubius Zrt. Hotel Rába City Center
9021 Győr, Árpád út 34.