Esküvői rendezvényhelyszín Győr ⋆ Belga Étterem és Söröző
1290
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1290,bridge-core-2.5.9,qode-restaurant-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Esküvői helyszín és catering ajánlatunk

DANUBIUS HOTEL RÁBA ***

Esküvő, lagzi, házassági évforduló barokk hangulatban, Győrben

Koronázzák meg házasságkötésük napját a barokk város szívében, gyönyörű történelmi környezetben, a Hotel Rába City Center Baross éttermében!

 

Megkülönböztetett figyelemmel és szeretettel segítünk, hogy a nevezetes családi esemény tökéletesen sikerüljön, az ünnepi dekorációtól kezdve a gasztronómiai csodákon át a talpalávalóig.
Örömmel adjuk át tapasztalatainkat, hiszen évtizedek óta nagyon sokan mondtak már nálunk igent a minőségre. Legyen az gyertyafényes gálavacsora vagy ünnepélyes állófogadás, a szűkebb családnak vagy nagy létszámú vendégseregnek, a Rába Menyegző emlékezetes esemény marad a násznép minden tagja számára.

 

Legyenek az Önök igényei egyszerűek, vagy luxus szintűek, bármilyen, az étkezésre vonatkozó egyéni kívánságot teljesíteni tudunk. A szűk körű ebédtől a nagy állófogadásig örömmel állunk rendelkezésre!

A nászéjszaka szállodánk legszebb lakosztályában büféreggelivel a mi ajándékunk az ifjú párnak!

Próbavacsorára, legény- és leánybúcsúztatóra is várjuk Önöket! 

Számíthat ránk! A szervezésben teljes körű segítséget nyújtunk.

Polgári szertartás

Műsor-, vőfély-, zene- és programajánlat

Esküvői járművek, hintók

Terem- és helyszín-dekoráció

Menyasszonyi csokor

Esküvői torta kívánság szerint

Menü és ültető kártyák

Az esemény megörökítése fotón és videón

ASZTALFOGLALÁS